dinsdag 12 april 2016

Hoe staat het ervoor met Adila?

Tweede druk!
Wow! De eerste druk is er doorheen gevlogen! We hadden zelf niet verwacht hoe goed het zou gaan, maar zijn nog steeds en wederom super trots en blij. De tweede druk is inmiddels een feit. Met de opbrengst van de eerste 1000 boeken konden we dit bekostigen en is er ook nog geld over voor nieuwe projecten voor o.a. het azc. 

NBD Biblion
Eerder al schreef NBD Biblion een mooie recensie over Adila: Recensie Adila. Biblion verzorgt het boekenaanbod voor bibliotheken en (school)mediatheken. Zij bestelden enkele honderden "Adila's". Zo wordt het boek steeds verder verspreid.


Nieuwe lessen azc
Vandaag, 12 april, zijn we gestart met een nieuwe serie lessen aan de kinderen van azc Zeist. Van de kinderen die mee werkten aan het boek, wonen er nog twee in het azc. Verder zijn er heel veel nieuwe kinderen bijgekomen. Van twee groepen is de school nu uitgebreid naar vier groepen. Maaike startte de eerste les over dieren. De kinderen waren super enthousiast. 


De tekeningen die in de lessen gemaakt worden, zullen gebruikt worden voor één of meerdere blijvende kunstwerken die geplaatst zullen worden op het azc. Wil je weten hoe dat er precies uit gaat zien? Blijf ons dan vooral volgen!


Tekeningen voor taallessen noodopvang
Voor de taallessen die gegeven worden door vrijwilligers in de noodopvang zijn we gevraagd een serie tekeningen te maken ter ondersteuning van die lessen. Ook dit is een opdracht die we kunnen uitvoeren dankzij de opbrengsten van het boek. We zijn blij dat we alle beoogde doelen, die we met het boek hadden, tot nu toe meer dan bereikt hebben. We hopen nog veel meer te kunnen doen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten